Virtua Junky Map

VS är ett måste för Virtua Fighter, utan VS är Virtua Fighter inte längre Virtua Fighter … Men det är inte helt lätt om man bor i Sverige, det är alltid ont om Virtua Junkies här …
För att Virtua Fighter ska leva vidare är just community och event viktigt då sådant ökar VS möjligheter. Därför tänkte jag det kanske kan vara bra att veta var och hur långt bort din granne bor för att lättare hitta varandra. Det händer faktiskt att några Virtua Junkies råkar bo i närhetn av dig utan att du visste om det!? Samtidigt är det viktigt för nya Virtua Fighter fan att få uppleva VS sprits och riktig Virtua Fighter och komma in i spelet. Så därför har jag skaffat en Virtua Junky Map där du kan markera var du bor så andra kan hitta och kontakta dig för VS.
Du som besöker den här sidan får gärna lägga in en markör i Virtua Junky Map som finns i högra kolumnen. Det enda du behöver göra är att klicka på ”+”, ”add a marker” som finns ovanför kartan. När du har klickat på ikonen dyker det upp ett fönster och sedan följ instruktionen.

 

 

080301_002.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: